Fysik
my
07. marts 2009 af
blazedk (Slettet)
Hej
Jeg sidder lige og laver en fysik rapport om, at finde den statiske og dynamiske gnidningskoefficient som er opgivet i my. Jeg ved bare ikke hvad enheden for my i den her sammenhængen er.
Nogen som ved det?
Hilsen Mike
Svar #1
07. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)
Friktionskraften F = μ*N <=> μ=F/N. Prøv så at sætte enheder ind, så kan du se, om der er en enhed for μ. Der gælder fs,max=μs*N og fk=μk*N
Skriv et svar til: my
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
