Matematik

f(x)=b*a^x

08. marts 2009 af adam666 (Slettet)

Hej kan ikke lige gennemskue denne opgave please hjælp :D

Under en kemisk reaktion mellem bromidioner og bromationer i en sur opløsning ændrer bromkoncentrationen sig med tiden. I en matematisk model kan bromkoncentrationen beskrives ved

f(t)=3,00-3,00*e^(-0,0116*t)


hvor er koncentrationen målt i mmol pr. L, og t er tiden målt i sekunder. )(tf
a) Beskriv, hvilken information den matematiske model giver om bromkoncentratio-nens udvikling.c


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2009 af peter lind

Lav en graf for funktionen. Se og så på hvad koncentrationen er til tiden 0 og hvad der sker når  t -> oo


Svar #2
08. marts 2009 af adam666 (Slettet)

okaay.. tak.. skal man ikke fortælle noget om hvad b og a betegner ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2009 af peter lind

Hvis du mener tallene 3 og -,0116, så er svaret ja.


Svar #4
08. marts 2009 af adam666 (Slettet)

hvad angiver de så ? altså 3,00-3,00 ??  forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. marts 2009 af peter lind

Det er mætningskoncentrationen. Når der er gået tilstrækkelig lang tid vil koncentrationen blive 3 mol/L


Svar #6
08. marts 2009 af adam666 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: f(x)=b*a^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.