Matematik

Differentialregning

08. marts 2009 af testbruger (Slettet)

Hej

Har lidt problemer dem denne opgave.

f(x) = 2√x +ln x

Bestem f ' (x)

What to do?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2009 af mathon

(√(x))' = 1/(2√(x))


Svar #2
08. marts 2009 af testbruger (Slettet)

Det er sådan den kommer til at se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

differentier hvert led for sig


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2 Nej, det var bare først del. Der skal dog lige ganges en faktor 2 på. Find ud af havd den afledede til ln(x) er.


Svar #5
08. marts 2009 af testbruger (Slettet)

Sorry, men det kan jeg sgu ikke se mig ud af.


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. marts 2009 af fillefie (Slettet)

 f '(x) =  2*(1/2*kvadratroden af x) + 1/x

hvis man ganger 2 ind i parentesen, går 2-tallet i tæller og nævner ud med hinanden og så er resultatet : 1/kvadratroden af 1 + 1/x


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.