Matematik

Integral

10. marts 2009 af christian Thøgersen (Slettet)

hej alle sidder og laver matematik uden hjælpe midler.

jeg har en opgave hvor man skal bestemme integrallet af (2x-1)^6 men hvad betyder det når der står i 6..


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2009 af peter lind

Det betyder at du skal gange (2x-6) med sig selv 6 gange. Du kan godt foretage disse multiplikitatione; men det er nemmere at bruge substitution , t=2x-,1 dt=2dx


Svar #2
10. marts 2009 af christian Thøgersen (Slettet)

forstår ikke det sidste


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2009 af peter lind

∫(2x-1)6dx=∫t6½dt


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.