Matematik

Lineære funktioner

10. marts 2009 af Drillo (Slettet)

Hej ..

Opgaven lyder sådan :

Tegn grafen for følgende lineære funktioner:

A) f(x) = 2x + 3

Hvordan gør man det?? det er nok let for jer,, men jeg kan virkelig ikke huske hvordan man gør det ??

håber i kan hjælpe,,

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2009 af cepta (Slettet)

y = ax+b

b er skæringen ved y aksen, a hælningsfaktoren


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2009 af nmcaan (Slettet)

du skal vælge nogle værdier for

X=-6-5-4-3-2-1 0 1 2 3 4 5 6

Eks f(-6)=2*(-6)+3=-9


Svar #3
10. marts 2009 af Drillo (Slettet)

Mange mange tak begge to :)


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.