Matematik

blæk

11. marts 2009 af seri-babe (Slettet)

løs ligningen

5(x+7) -2(x - 9)=6x+2 (8 - 4x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af Da-ted (Slettet)

Gør det selv..:) Hvad har du svært ved?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2009 af AskeTaske (Slettet)

5x+35-2x+18=6x+16-8x

35+18-16=6x-5x+2x-8x

53=-5x

53/-5=-5/-5

X=-?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2009 af Da-ted (Slettet)

 #2 Næææsten rigtigt.. Ellers flot. Går ud fra din lommeregner siger noget andet end resultatet.. Din regnefjel sker i 

35+18-16=6x-5x+2x-8x

<=>

53=-5x

...

Du skal huske at trække 16 fra på begge sider.. Du skriver du gør det men glemmer det

5x+35-2x+18=6x+16-8x

35+18-16=6x-5x+2x-8x

37=-5x

37/5=-5x/-5

X=-:)


Skriv et svar til: blæk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.