Matematik

lininger

12. marts 2009 af Freddyxxx (Slettet)

Hvordan regnes dette ud

-2(x+5)=18   hvad er x

Mvh Freddy


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Gang ind i parantesen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2009 af Svane- (Slettet)

det er meget simpelt...

gange ind i parantesen
-2x-10=18  => -2x = 28  => x = 28/-2 =-14


Svar #3
12. marts 2009 af Freddyxxx (Slettet)

der havde lige sneget sig en fejl ind det er - 18

-2(x+5)= -18


Skriv et svar til: lininger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.