Matematik

Reduktion

14. marts 2009 af y-dam (Slettet)

Mangler hjælp til og løse den her.

a ( b + 2c ) - b ( a + 2c )

__________________

                  2c

tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2009 af TiTuTa (Slettet)

a(b+2c)-b(a+2c)
-----------------------
..........2c

..ab+2ac-ab-2bc
=----------------------
..........2c

.....2ac-2bc
=-----------------
.......2c

...2c(a-b)
=------------
........2c

= a-b 


Svar #2
14. marts 2009 af y-dam (Slettet)

Rigtig mange tak.


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.