Engelsk

HASTER! Hej alle, kommentare til min indledning til en engelsk essay søges

15. marts 2009 af miss13 (Slettet)

Hej alle :)

Sidder og skriver eng. stil om novellen " the Dress" by Julia Darling. Har brugt lang tid på at skrive en sigende indledning som får præsenteret temaet i teksten som er " kommunikation mellem familiemedlemmer"

Så jeg har brug for nogen der gider at kommenatare indledningen og komme med kritik/ros til sproget og om temaet er belyst ordentligt? 

Her er den: 

Throughout the last decades lack of communication has developed into a way of living for many people. Our society contians certian ideas and views about the perfekt familiy. How the perfekt family are supposed to drees, behave, eat ,enjoy life and so on. Sit down and think for a moment, does your family behave a certian way, just to please the surrounding world? Think of your children. Does they have a stabile and joyfull relationship in between? And do you as a mother manage to establish a good, solid and safe place to fall for your children?
What do you as a good mother do when the appeared facade starts to crack and your family is torn between?
We live in a period that interferes with the traditional family structure and makes individuals lonely and materialistic, because identity is a fanciful concept that is hard to find.
The short story “The Dress” written by Julia Daring brings up some interesting subjects in its themes and symbolism.
 

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

fed skrift=fejl

Throughout the last decades lack of communication has developed into a way of living for many people. Our society contians certian ideas and views about the perfekt familiy. How the perfekt family are supposed to drees, behave, eat ,enjoy life and so on. Sit down and think for a moment, does your family behave a certian way, just to please the surrounding world? Think of your children. Does they have a stabile and joyfull relationship in between? And do you as a mother manage to establish a good, solid and safe place to fall for your children?
What do you as a good mother do when the appeared facade starts to crack and your family is torn between?
We live in a period that interferes with the traditional family structure and makes individuals lonely and materialistic, because identity is a fanciful concept that is hard to find.
The short story “The Dress” written by Julia Daring brings up some interesting subjects in its themes and symbolism.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2009 af xx-cool_girl-xx (Slettet)

How the perfekt family are supposed to drees (dress?), behave, eat ,enjoy life and so on.

Does (do) they have a stabile and joyfull relationship in between?

Ellers virkelig godt skrevet!


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2009 af MartinSahlertz (Slettet)

Det er efter min mening en super god indledning du har fået skrevet dig. Spændende fyldt med spørgsmål der bliver besvaret igennem din stil. Det fungerer godt for mig. Thumbs up.

Lige et par gramatiske fejl rettelser:

certian = certain

perfekt = perfect

drees = dress

Held og lykke!


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2009 af Timeismoney (Slettet)

Throughout the last decades lack of communication has developed into a way of living for many people. Our society contians certian ideas and views about the perfect familiy. How the perfect family are supposed to dress, behave, eat ,enjoy life and so on. Sit down and think for a moment, does your family behave a certian way, just to please the surrounding world? Think of your children. Does they have a stabile and joyfull relationships in between? And do you as a mother can manage to establish a good, solid and safe place  for your children?
What do you as a good mother do when the appeared facade starts to crack and your family is torn between?
We live in a period that interfere with the traditional family structure and makes individual lonely and materialistic, because identity is a fanciful concept that is hard to find.
The short story “The Dress” written by Julia Daring brings up some interesting subjects in its themes and symbolism.

Comment:  I think it is okay but some other words are senseness.


Svar #5
15. marts 2009 af miss13 (Slettet)

Super :)

Men synes I at indledningen belyser emnet? Fordi jeg er bange for at jeg har flere emner igang i indledingen..

Tak for rettelserne og fordi I gider at kigge på det :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2009 af MartinSahlertz (Slettet)

Ja jeg synes det belyser emnet fint.

Den kommer godt omkring det hele, og jeg synes spørgsmålene er gode.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. marts 2009 af ibrogger (Slettet)

Plat, clichéefyldt og dårligt argumenteret indledning - og så fyldt med dårlige eller direkte forkerte formuleringer! Prøv at vise, at du virkelig kan LÆSE og FORTOLKE novellen, det vil sige selve teksten, hvis du vil imponere din lærer. Det der kan da kun irritere en læser. Today . . . bla bla bla: Demonsterer blot, at du ingen anelse har om, hvordan verden så ud før 1990.


Skriv et svar til: HASTER! Hej alle, kommentare til min indledning til en engelsk essay søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.