Fysik

hjælp

15. marts 2009 af mathi4293 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med denne opgave? Kan ikke huske hvilke, der er hvad :D 

Vedhæftet fil: lol.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2009 af UglenXD (Slettet)

jeg kunne ikke åbne den!


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Upoad i .doc format.


Svar #3
15. marts 2009 af mathi4293 (Slettet)

 sådan

Vedhæftet fil:lnh.doc

Brugbart svar (1)

Svar #4
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0:

A = amplitude.

lambda = bølgelængde

T = periode.

f = frekvens

v = hastighed.


Svar #5
15. marts 2009 af mathi4293 (Slettet)

så:

a)

A = 0,5

Lambda = 0,7

T = ?

F = ? 

V = 5 ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#5: Du kan ikke finde v uden at kende T og f.


Svar #7
15. marts 2009 af mathi4293 (Slettet)

hvordan finder man så t og f? 


Brugbart svar (1)

Svar #8
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#7: Brug (y,t)-graferne.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.