Engelsk

Engelsk undervisning

16. marts 2009 af Mullefilumpen (Slettet)

Hej derude :)
 

Vi er to piger i 10. klasse der skal lave en times undervisning i engelsk. Altså vi skal prøve at være lærer. Vores hovedemne er LOVE.
Indtil videre har vi bestemt at klassen skal læse to tekster. Pigerne den ene og drengene den anden. Drengene skal lave et rollespil til teskten og pigerne skal lave et digt.
Der er nu ca. 30 min. tilbage af timen. Vi kan ikke komme på gode ideer. Har i en? Noget sjovt og lærigt om LOVE, sådan at både klassen har det sjovt - men også så vores lærer synes det er godt?
 

Det haster desværre meget :(
 

På forhånd tak.

Mille & Mette.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2009 af danielruhmann (Slettet)

Vis en film - den plejer undervisere gerne at spise elever af med;)

Pas dog på, at I ikke sætter tidsgrænsen for lavt. Giv dem god tid til at arbejde med de ting, som de skal udarbejde. Udarbejd fx nogle hjælpende spørgsmål, således at grupperne nemmere kan komme i gang med teksterne - men stil så samtidig højere krav til gennemgangen af teksterne. Hvis de allerede bliver konfronteret med teksten, så kunne det da i øvrigt være interessant at give begge grupper de samme opgaver, således at hver gruppe både skulle skrive et digt og lave et rollespil. Det ville nemlig vise, hvordan drengene opfatter "love" og hvordan piger tolker "love".


Skriv et svar til: Engelsk undervisning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.