IT

Biologi/ program stump analyse

17. marts 2009 af Grev-Ingolf (Slettet)

Hjælp! min biologi lære betragter datalogi som almen viden og jeg er helt lost. Er der nogen der har den fjerneste ide hvad det her betyder?

private char numbersonly(char c) {
char res = c;
if (char.IsDigit(c) || char.IsControl(c) || c == ',') {
res = c;
}
else if (c == '.') {
res = ',';
}
else{
res = '\0';
}
return res;
}
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. marts 2009 af Anders Ravn (Slettet)

Det er da godt nok en psyko biologi lærer du har hvis han / hun anser det for almen viden. Jeg er ret intrereseret for computerteknologi, men datalogi er ikke min stærke side, så jeg er bange for jeg ikke kan hjælpe..

Hvis du virkelig har brug for hjælp kan du dog bare kontakte mig, så kender jeg en IT ekspert der sikkert kan hjælpe.


Svar #2
29. marts 2009 af Grev-Ingolf (Slettet)

jeg har fundet en der vidste det :D men du skal have mange tak


Skriv et svar til: Biologi/ program stump analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.