Engelsk

forkortelse.. PLEASE!!

18. marts 2009 af Noorabood (Slettet)

HEY!

KAn i hjælp mig, med at forkorte det her ord.. håber i kan hjælpe?? :D

he would

they are

you have

i would

we had

he will

let us

you had

i will

you are

i had

PS tak for forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af Vannozza Catanei (Slettet)

jeg formoder du mener sammentrækning når du siger forkortelse?

he would = he'd

they are = they're

you have = you've

i would =  I'd

we had =we'd

he will =he'll

let us= let's

you had = you'd

i will=I'll

__________________________________________________

hvad skal du bruge det til? husk at i engelsk skriftligt må man som udganspunkt ikke bruge sammentrækninger, kun hvis det er for at illustrere dialog i en skriftlig tekst.

øhm... det gik lige lidt hurtigt med de overstående sammentrækninger så tag forbehold for stavefejl;D

you are

i had
 


Svar #2
19. marts 2009 af Noorabood (Slettet)

Okii :D  tak !!


Skriv et svar til: forkortelse.. PLEASE!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.