Matematik

integrader

19. marts 2009 af marshov (Slettet)

Grafen for funktionerne givet ved f(x) = ex   og y = 5 afgrænser sammen med y - aksen et område..

Bestem arealet af området..

ved ikke helt hvad jeg skal...


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Tegn graferne op og find ud af, hvor de skærer hinanden, altså ex=5<=>x=ln(5)


Svar #2
19. marts 2009 af marshov (Slettet)

den skære y - aksen i (0,1)

hvad skal man så


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

prøv at opstille et fornuftigt bestetm integrale hvor du udnytter den information du lige har fundet


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Se vedhæftede fil

Vedhæftet fil:svar.doc

Skriv et svar til: integrader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.