Fysik

Laserlys

22. marts 2009 af lektienørden;) (Slettet)

Jeg sidder med en opg fra sidste år, som jeg simplethen ikke kan finde ud af... Er der nogle der har en ide til hvordan man kan løse opg. 7?

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080523_opgave_stx_081_fysikA.ashx

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Siden findes ikke.


Svar #2
22. marts 2009 af lektienørden;) (Slettet)

Hmm underligt. Opgaven er fra STX-eksamen 08, opgave 7.


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2009 af mathon

P = F*v

F = P/v = (0,5 N*m/s)/(12,99792 m/s) = 1,66782*10-9 N = 1,66782 nN


Svar #4
22. marts 2009 af lektienørden;) (Slettet)

Er det til den første ? Hvordan kommer du frem til de tal ?


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. marts 2009 af mathon

P = 0,5 J/s
v = c


Svar #6
23. marts 2009 af lektienørden;) (Slettet)

Hm jeg kan ikke rigtig se hvorfor I gør det, men hvordan vil I løse de to andre?


Skriv et svar til: Laserlys

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.