Matematik

Reducering!

22. marts 2009 af Christian99 (Slettet)

1: Reducer udtrykket

((p^2)-(q^2))/(2p + 2q)

2: Reducer udtrykkene

K(3n + k) - (k+n)^2  

(3st+s)/(2st^2)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2009 af Bankier (Slettet)

Brug kvadratsætningerne

a^2+b^2+2ab = (a+b)^2

a^2+b^2-2ab = (a-b)^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2009 af kieslich (Slettet)

og den sidste kvadratsætning: a^2 - b^2 = (a + b)*(a - b)  brug den i første opgave


Skriv et svar til: Reducering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.