Matematik

Bestem forskrifter for f o g

25. marts 2009 af Saraoa (Slettet)

Hey, nogle der kan hjælpe mig med denne opgave :-) ?

Bestem forskriften for:      f     o     g  når....

f (x) = 2x^2 - 1  og  g(x) = 2 - 3x^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: f o g (x) = f(g(x)).


Skriv et svar til: Bestem forskrifter for f o g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.