Matematik

Isolering

26. marts 2009 af morten-vind (Slettet)

Hej :)

Jeg har en opgave som lyder:

Isoler n i formlen s = 5(n − 4) + r

Jeg har prøvet med lidt forskelligt, men vil dog gerne lige have bekræftet.. Nogen der kan hjælpe? :)

Hilsen Morten


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

((s-r)/5)+4 = n  


Svar #2
26. marts 2009 af morten-vind (Slettet)

Ville høre om du kunne uddybe det lidt for mig? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

ja klart

trækker r fra på begge siger og får :

s-r =5(n-4)

dividerer hrefter med 5 på begge sidder og får :

(s-r)/5 =n-4

herefter lægger jeg 4 til på hver side og får :

((s-r)/5)+4 =n


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.