Matematik

Procent stigning! kan der hjælpes

28. marts 2009 af sina-G (Slettet)

Har en opgave som jeg i kan svar på. har prøvet, men gættede helt tiden! 

Ansatte i Danfoss internationalt: 1945=197, 1950=581, 1955=2321, 1960=4200,  1965=6437, 1970=10350, 1975=10200, 1980=13151, 1985=12970, 1990=13910, 1995=17130, 2000=16905, 2005=18168, 2007=21772  Spørgsmålet er: undersøg, i hvilken 5-års periode der er den største procentvise stigning i antal ansatte. 

                                                                              Tak for forhånd

                                                            


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Tegn det op først, det giver overblik


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2009 af Noorabood (Slettet)

hvad mener du?


Svar #3
28. marts 2009 af sina-G (Slettet)

skal jeg tagn det i en graf?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2009 af ZaphoD (Slettet)

Du kan løse det ved at tage de individuelle 5års perioder og trække dem fra hinanden. Fx 1955=2321, 1960=4200, giver 1879. Så finder du bare den procentvise stigning fra periode til periode:) (1879/2321*100) i dette tilfælde giver det os en stigning på ca 80% på den 5års periode fra 1955-1960.


Skriv et svar til: Procent stigning! kan der hjælpes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.