Matematik

lininger

30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

 Hvad er 24 - (8X+3) = 6(3X-4)-13 med ud regning


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

nu gav jeg dig den før.lad os tag denne her skridt for skridt sammen ?

24 - (8X+3) = 6(3X-4)-13  (vær opmærksom på  minus parents og  multiplicering


Svar #2
30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

 ja


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

først ganges 6 ind i parentesen

24- (8x+3) = 18x-24-13  hvad ville være dit bud på næste trin ?


Svar #4
30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

har ingen idé


Svar #5
30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

 <span style="font-size:14.0pt;font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language: DA;mso-bidi-language:AR-SA">24 – ( 8x + 3 ) = –6 ( 3x – 4 ) – 13


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

ganger minus 6 ind i parentesen

24- (8x+3) = -18x+24-13 (=)

ophæver minus parentesen ved at ændre fortegn.

24-8x-3 = -18x+24-13 (=)

nu vil jeg gerne isolerer x og samler dem derfor på samme side.

-10x =-10 (=) 

x= -1  


Skriv et svar til: lininger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.