Matematik

HASTER HASTER - HJÆLP PLEASE ??

30. marts 2009 af Den-Seje (Slettet)

Kan ikke helt finde ud af den ?  

En træklods skal være lige så høj som den er bred, men 4 gange så lang, som den er bred.
c.) Indfør passende betegnelser, og opskriv en formel for klodsens overfladeareal.
d)Man ønsker, at klodsen skal have et rumfang på 32 cm3. Bestem klodsens mål, således at dette er opfyldt.

Tak på forhånd


Svar #1
30. marts 2009 af Den-Seje (Slettet)

 gælder så det her ?: 

Højden = h

Bredden= b

Længden = L

h=b At de er konstante.

og 4 * b = L


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. marts 2009 af Dynin (Slettet)

#1 ja det ser rigtigt ud ... jeg ville dog skrive

højde = bredde = x

længde = 4x

som er én variabel der opfylder opgaveformuleringen ...


Skriv et svar til: HASTER HASTER - HJÆLP PLEASE ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.