Matematik

vektor

31. marts 2009 af sasxa (Slettet)

 nogen der kan hjælpe.... bestem t så de to vektorer er ortogonale:

vektor a = (t+1) over (2t)     og vektor b = (3) over (4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af Isomorphician

a x b = 0


Svar #2
31. marts 2009 af sasxa (Slettet)

 har jeg gjort og fik 11t=-3 og giver ikke mening når det er en uden hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2009 af Isomorphician

t = -3/11


Svar #4
31. marts 2009 af sasxa (Slettet)

 synes det er et underligt resultat


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.