Matematik

Integrale

02. april 2009 af madsmester (Slettet)

Hej

Skal løse det ubestemte integrale

(2x-1)^6 dx

Kan simpelhen ik' huske hvordan man gør, er der nogle der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2009 af peter lind

Brug substitution t=2x-1, dt=2dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2009 af mathon

...og

∫(2x-1)6dx = (1/2)*(2x-1)6*(2dx) ........


Skriv et svar til: Integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.