Matematik

Hjælp

02. april 2009 af nunu1989 (Slettet)

hej

hvordan finde man a og b ( potens og exsp.) hvis man kender 2 punkter... uden hjælpemidler..

skal til terminsprøve imorgen...


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2009 af peter lind

Du har en funktion y=f(x) og 2 punkter (x0,y0) og (x1,y1) på grafen. Du kan så opstille 2 ligninger i a og b af  y0=f(x0) og y1=f(x1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2009 af 0802oovad (Slettet)

sæt  de to punkter i forskriften og isoler b, derefter sæt dem lig med hinanden og find den ene ubekendte (b).

så indsætter du bs værdi og et af punkterne i forskriften og finder den anden ubekendte (a).


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2009 af 0802oovad (Slettet)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.