Fransk

Please hjælp.har 4 sætninger, som skal rettes fra dansk-fransk

20. november 2004 af falkon (Slettet)
Er der nogen, der er søde at tjekke om der er nogle fejl i mine franske sætninger. Jeg er ny begynder.

L´école etre dans une ville, avec beaucoup l´habitant.
Skolen ligger i en by, med få indbyggere.

Je parle trés aves mes amis.
Jeg taler meget med mine venner.

Je représente moi un sombre image.
jeg forstiller mig et mørkt billede.

Je vois la maison avec la chambre au trosiéme étage.
jeg ser et hus med et værelse på tredje etage.

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2004 af tante_toffee (Slettet)

nu er det godt nok et år eller tre siden jeg havde fransk, men der er et par graverende fejl, selv jeg kan opdage:

beaucoup = mange

trés = meget, foran adjektiv og adverbium; brug derfor beaucoup

représenter = gengive; s'imaginer = forestille sig (klart ordbogsopslag!!)

la = bestemt form; une = ubestemt form...

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2004 af madsbs (Slettet)

L´école est située dans une ville avec peu d´habitants

Je parle beaucoup aves mes amis.

Je m'imagine une peinture foncée. (hvilket slags billede er det?, maleri=peinture, afbildning=image men begge er hunkøn).

Je vois la maison avec la chambre au trosiéme étage. (ingen fejl her)

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2004 af madsbs (Slettet)

Je vois une maison avec une chambre au trosiéme étage. Så er var nogle fejl; læste den danske forkert.

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2004 af PhoSpheer (Slettet)

Skolen ligger i en by, med få indbyggere.
L'école est dans une ville avec peu de l'habitants.

Jeg taler meget med mine venner.
Je parle beaucoup avec mes amis.

jeg forestiller mig et mørkt billede.
Je m'imagine une image noir.

jeg ser et hus med et værelse på tredje etage.
Je regarde une maison avec une pièce au troisième étage.

Mine forslag.. Ik sikkert de er helt rigtige!

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. november 2004 af PhoSpheer (Slettet)

HVORFOR er jeg så langsom til at opdatere :D Hehe.. Hmm, og dårlig til fransk åbenbart ;) øv øv :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2004 af madsbs (Slettet)

#5:
Du er da ikke dårlig til fransk; hvor får du det fra?

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2004 af PhoSpheer (Slettet)

Sætningerne var ik heeelt stuerene :)

Skriv et svar til: Please hjælp.har 4 sætninger, som skal rettes fra dansk-fransk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.