Matematik

bestemmelse af forskrift??

07. april 2009 af full (Slettet)

Hej :)

Vi sidder med en matematikopgave, hvor man skal bestemme forskriften for omsætningen.

Man får af vide at pris pr. stk. af afsætningen er bestemt af forskriften

p=f(x)= -1,25x + 85

Så hvorrdan finder man forskriften for omsætningen? :)

Pfh Tak. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2009 af ibibib (Slettet)

Hvis du sælger 100 stk. til 25 kr. pr stk er omsætnineg 2500 kr..

Generelt er omsætningen O(x) = x · p


Svar #2
07. april 2009 af full (Slettet)

er det ikk det samme som R=g(x)= x*p?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2009 af richterklanen (Slettet)

#0 Har du gjort dig helt klar, hvad x er, og hvad f(x) er?


Svar #4
07. april 2009 af full (Slettet)

Nej. :S


Skriv et svar til: bestemmelse af forskrift??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.