Matematik

Matematik A

07. april 2009 af naunii (Slettet)

Hej :) jeg har været igang med en opgave, men er lidt i tvivl om jeg har lavet den rigtigt`? Jeg vedhæfter lige filen, med håb på at der er nogen der gider kigge på det, og fortælle mig om det er den rigtige måde :)

Vedhæftet fil: Opgave 2.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2009 af Exupery (Slettet)

Det nemmeste er at benytte normalvektorer i som en retningsvektor for en linie m med i punktet (-2,2,3)

Så har vi parameterfremstillingerne:

l: [x,y,z]=[1,2,3]+t[1,-1,1]

m: [x,y,z]=[-2,2,4]+s[2,-1,1]

Sæt nu l=m og beregn s og t. Begge giver 3. Dette indsætter vi så i den ene parameterfremstilling får får [x,y,z]=[4,-1,6], hvorfor vi kan konkludere, at koordinatsættet til punktet P på l er (4,-1,6).


Skriv et svar til: Matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.