Matematik

Folkeskoleniveau

08. april 2009 af Meltem00 (Slettet)

Jeg har en ligning som lyder følgende:

(11x+11)*2= (2x+12)*6

Jeg har regnet det ud, men resultatet lyder helt forkert... :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2009 af Isomorphician

Vis dine udregninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2009 af DeciMat (Slettet)

(11x+11)*2= (2x+12)*6

22x+22 = 12x+72

ser din første udregning sådan ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2009 af DeciMat (Slettet)

(11x+11)*2= (2x+12)*6

22x+22 = 12x+72

mellemregning

division

x=5


Svar #4
08. april 2009 af Meltem00 (Slettet)

#2

Nej ikke helt...

Jeg var i tvivl om (2x+12)*6...

Men ellers var det rigtigt... forresten tak for hjælpen..


Skriv et svar til: Folkeskoleniveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.