Matematik

f''(7)

09. april 2009 af 11111111 (Slettet)

Hejsa.

Jeg har brug for lidt hjælp til denne opgave:

På en skole begynder man den første skoledag i januar at føre en liste over de elever, der får influenza. Det viser sig at antallet med god tilnærmelse kan beksirves ved modellen:

F(x)=350/(1+8*e^-0,20x)

Bestem f''(7), og gør rede for, hvad dette tal fortæller.

Håber der nogen som kan hjælpe. Speciel at gør rede for hvad tallet betyder.


Brugbart svar (3)

Svar #1
09. april 2009 af kieslich (Slettet)

f(x) = antal elever der er syge.

f '(x) = ændringen i antallet af syge per dag. Positiv så bliver der flere syge.

f ''(x) = ændringen i f '(x). Det vil sige, at den fortæller hvordan tilvæksten f '(x) opfører sig. Er f ''(x) negativ er tilvæksten ved at falde.


Skriv et svar til: f''(7)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.