Fysik

fysikrapport

11. april 2009 af teamwork (Slettet)

hej

jeg har besvaret nogle opgaver til en fysikrapport. om resistivitet. men er slet ikke sikker på om de er rigtige.. der er 3 opgaver.. er der en af jer jeg ka sende den til som lige vil kigge det igennem ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2009 af kieslich (Slettet)

Stoler du ikke på mine svar?? :)  Upload den her så du kan få flere input.


Svar #2
11. april 2009 af teamwork (Slettet)

jo selvfølgelig .. jeg har beregnet efter dine svar.. men for en sikkerhedsskyld vil jeg gerne have en til at se på det


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du kan ikke få nogen bedre end kieslich til at se på dem, det skulle da lige være Lind, så det er garanteret ikke nødvendigt, at andre kigger på dem.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2009 af kieslich (Slettet)

#3 Tak for de pæne ord Erik. 

teamwork, bare send til mig. Sidder og retter mine egne, så en fra eller til gør vel ingen skade. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2009 af mathon

som du er blevet vejledt i dine tidligere tråde

R = (ρ/A)•L        

dvs
en lineær sammenhæng mellem R og L
med
hældningskoefficient
ρ/A = ρ/(0,25•π•d2) = ((4/π)ρ)/d2
 

hvor
ρ er resistiviteten med enhed Ω•mm2/m = 10-6 Ωm
d er tværsnitsdiameteren med enhed mm = 10-3 m
og dermed
d2 med enheden = mm2 = 10-6 m2
 


Skriv et svar til: fysikrapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.