Fysik

Rigtige formler :)

11. april 2009 af jummia (Slettet)

Hej :)

er der nogle der kan sætte de rigtige bogstaver osv ind i disse formler så der ikke står lamba men det rigtige bogstav, og der hvor jeg skriver : (dividere) så en streg i stedet for?

på disse tre formler..

1:lamba = R * (1:22-1:n2)

Lamba = d*sin(v)


R = 1:d*sin(v)* (1:22-1:n2)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2009 af Sah (Slettet)

er ikke sikker på om jeg forstår hvad du mener.. det er gitterligningen som du vil have isoleret eller hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2009 af Sah (Slettet)

Sin(θn) = λ * n / d
λ =( Sin (θn) * d ) / n
d = λ*n / Sin(θn)
 


Svar #3
11. april 2009 af jummia (Slettet)

#1 Nej nej, jeg skal skrive de her formler ind i en rapport, men jeg har ikke det program hvor man sætter dem flot op?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2009 af Sah (Slettet)

du har ikke word ? for det er der man sætter dem flot op ?


Svar #5
11. april 2009 af jummia (Slettet)

Nej, jeg har kun et noteblok halløj.. :(


Svar #6
11. april 2009 af jummia (Slettet)

Det fint, jeg har det nu.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvis du vil skrive flotte dokumenter så skriv det i LaTeX! :D Dét virker!


Skriv et svar til: Rigtige formler :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.