Matematik

Trekant og drejning!!

12. april 2009 af Amril (Slettet)

Hejsa, skal have hjælp med at dreje en trekant ABC, i et koordinatsyste, rundt om et punk p.

trekanten er:

A= (-1,6)

B=(4.7)

c=(2,4)

Den skal drejes 90 grader, med uret,  rundt/omkring om punkt p (7.3) hvordan? fatter nada? er ikke god med vinkel måler, så skal jeg f,eks lægge vinkelmåleren ved hver trekant og så sætte kryd ved 90 grader? så er den jo ikke rundt om P punktet? please hjælp!!


Svar #1
12. april 2009 af Amril (Slettet)

"så skal jeg ligge vinkelmåleren ved hver trekant"

mener selvfølig hver kant/vinkel..


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. april 2009 af Isomorphician

Se på hvordan du kommer fra punktet P til punkterne A, B og C (altså hvor mange felter "hen" og hvor mange felter "op").


Svar #3
13. april 2009 af Amril (Slettet)

Ja, og hvad så?

A = 8 hen, 3 op

b = 3 hen 4 op

c = 5 hen 1 op?

og hva så? jeg skal jo stadig dreje trekanten 90 grader og sånn


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2009 af Isomorphician

Ved A går du så fx. 3 hen og 8 op (i retning med uret)


Svar #5
13. april 2009 af Amril (Slettet)

A bliver (7,9) og i facit står der (11,10) ... .....


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. april 2009 af Isomorphician

Det er med udgangspunkt i punktet P du skal gå tre hen og otte op.


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. marts 2010 af marshov (Slettet)

du er dum som en dør


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. marts 2010 af marshov (Slettet)

#7

 Der er en der har hakket sig ind i min profil


Skriv et svar til: Trekant og drejning!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.