Matematik

Effektiv rente

12. april 2009 af Phille90 (Slettet)

Hanne køber en computer 1. marts 2007. I 2 år skal Hanne betale 460 om måneden (24 gange), første gang 1. april 2007. Rentefoden var 1,5 % pr. måned.

Hvor meget betalte Hanne i effektiv rente pr. år? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2009 af peter lind

(1+0,015)12 =1+rårlig


Svar #2
12. april 2009 af Phille90 (Slettet)

Men når jeg så regner det ud så får jeg 1,195618171

det kan da ikke være årligt når hun far 1,5 % pr. måned ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. april 2009 af peter lind

Det er (1,015)12 der er lig med 1,195618171 ikke rentefoden. Den findes så af 1,195618171=1+rårlig


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2009 af labbie (Slettet)

Hvad er så resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2009 af peter lind

1,195618171=1+rårlig <-> 1,195618171 -1 =rårlig
 


Skriv et svar til: Effektiv rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.