Matematik

HJÆLP!

12. april 2009 af SofiePandersen (Slettet)

Lad A(4,5), B(2,-1) og C(-4,3). Bestem
 

1. Projektionen af AB→ på BC→
2. Fodpunktet af højden fra A til BC
3. Længden af højden fra A
4. Arealet af ABCtrekanten ved hjælp af formlen T = ½hg
5. Arealet af ABCtrekanten ved hjælp af determinanten
6. Vinklerne i ABCtrekanten


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2009 af mathon

...hvilke tanker har du gjort dig
og
hvad har du beregnet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2009 af mathon

AB = c = [2-4,-1-5] = [-2,-6]                                      "fed" = vektor
BC = a = [-4-2,3-(-1)] = [-6,4]
 

med ca betegnes vektor c's projektion på vektor a

1.
c
a = ((ca)/|a|2)*a


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.