Andre fag

skriftlig dank og skriftlig engelsk

13. april 2009 af Mathias N (Slettet)

hej

Jeg har det problem at jeg nogen gange griber opgaven an forkert.. Dette vil jeg gerne rette på, erder nogen de rkan hjælpe mig med det.. Jeg tror der er meget jeg misforstår når jeg skal f.eks.til at skrive en dansk stil eller en engelsk still... For resten skal jeg snart til eksamen og jeg vil gerne lære det for en gangs skyld.. håber at I vil hjælpe mig med mit problem..

mvh

Mathias n


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2009 af Exupery (Slettet)

Kan du uddybe, hvad det er, du misforstår?


Svar #2
13. april 2009 af Mathias N (Slettet)

ja f.eks. a summary of the story

Characterize the main charcter - here you must include point of view

jeg står og ikke kan give et resume eller en ordentlig karakterisering af personen hvordan gøær man det ordentligt er der en bestemt opskrift eller hvad ??


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. april 2009 af xprinsessen (Slettet)

Altså du skal først og fremmest give et resumé, hvor du kort fortæller det vigtigste, det er forskellen fra referat - der skal ikke detaljer med!

Så skal du karaktisere hovedpersonen, hvor du fortæller det du ved, ud fra historien, og så kan du jo læse en masse ting mellem linjerne, det hele står der ikke lige ud. Så skal du fortælle om hovedpersonens synesvinkler (tror det er det de mener)


Svar #4
13. april 2009 af Mathias N (Slettet)

udregne hvor gamle de er altså følge personen hvem han er sammen med og sådan

Skal jeg udregne alæt det her -->  Hoved- og bipersoner?  Alder? Udseende? Job?
Væremåde? Holdninger? Selvopfattelse? Din opfattelse
af personen? Hvor er personen? Hvem er personen sammen med? Hvad foretager personen sig? Hvordan har personen det? (følelser?) Begrund! Hvad vil personen foretage sig om lidt?


Svar #5
13. april 2009 af Mathias N (Slettet)

I en stil for at få oiver 2, så skal jeg have styr på grammatik, sprog, tegnsætning, syntaks, + at jeg svarer på spørgsmålene i opgaveformuleringen..

men når jeg f.eks. er inde på studienet og se på opgaven, hvis den nu har givet 10  så er der gennerelt rigtig meeget om emnet også kan man følge med hvordan det skal sættes op, hvad kommer først og efter og til sidst.. 

Jeg ved ikke hva djeg gøre, jeg skal snart op i engelsk eksamen og dansk eksamen opgavetyperne er det samme mon opskriften på hver af dem også er det ...?!?!?


Skriv et svar til: skriftlig dank og skriftlig engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.