Matematik

trekant???? HJÆLP

14. april 2009 af dorskid (Slettet)

I en trekant ABC er |AB| = 11.9, |BC| = 26.4, vinkel C = 23.5°, og vinkel A er stump.
Bestem vinkel A.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug sinusrelationerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2009 af NejTilSvampe

  du har at sin(C)/|AB| = Sin(A)/|BC| og isolerer A:

( sin(C)/|AB| )*|BC| = sin(A)


Svar #3
14. april 2009 af dorskid (Slettet)

jo, men så bliver A under 90 grader.. og den skal jo være stump?=


Skriv et svar til: trekant???? HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.