Matematik

median

14. april 2009 af sasxa (Slettet)

 vi har trekanten

a=10

b=15

c=21

bestem længden af medianen Mb


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. april 2009 af ibibib (Slettet)

Beregn vinkel A.

Derefter har du en trekant med sidelængder ½b og c og vinkel A.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2009 af mathon

hvoraf kan udledes

mb = ½•√((2(a2 + c2) - b2)


Svar #3
14. april 2009 af sasxa (Slettet)

 hvor ska jeg bruge vinkel a i den ovenover?


Skriv et svar til: median

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.