Matematik
Differentiation!!
22. november 2004 af
Hejhej (Slettet)
Er li gået død!!.. :(
Skal finde den afledede funktion f'(x) for f(x)= (1-√(x))/(1+√(x))
Og bagefter finde nulpunktet for f(x)
Nogen der kan hjælpe???
Skal finde den afledede funktion f'(x) for f(x)= (1-√(x))/(1+√(x))
Og bagefter finde nulpunktet for f(x)
Nogen der kan hjælpe???
Svar #1
22. november 2004 af Samuel (Slettet)
Til lykke, du er den første "praktikant", der har stavet "differentiation" korrekt.
Men - vil du ikke lige anføre passende synonymer for "√" og "√"?
Men - vil du ikke lige anføre passende synonymer for "√" og "√"?
Svar #2
22. november 2004 af Hejhej (Slettet)
Hehe.. ups! √ = med et kvadratrodstegn (kopiret fra Word)...
Svar #3
22. november 2004 af erdos (Slettet)
Brug (f'(x)*g(x) - f(x)*g'(x)) / g(x)^2
Husk at f betegner tælleren og g nævneren ovenfor.
Husk at f betegner tælleren og g nævneren ovenfor.
Skriv et svar til: Differentiation!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
