Matematik

'formelsamling' differential mm

15. april 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Godaften,

Nu står jeg og skal op til terminsprøve og tænkte i den sammenhæng, at det bare ville være lykken med en slags 'formelsamling' med alle differentialreglerne mm.

Så som at:

f(x)=k, f'(x)=0

f(x)=ax, f'(x)=a osv osv.

Men jeg kan simpelthen ikke finde nogen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

 #0. Jeg underviser en to gange om ugen og jeg laver selv nogle opgaver med tilhørende teori/huskeregler. Jeg kan godt lave en liste over nogle nyttige regler til differentiering :) Den skal nok være klar inden sommer, når I skal til eksamen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2009 af lallenalle (Slettet)

fedt initiativ

Probs herfra :)!


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 du kan jo også se om linket her er brugbart

http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/diff.html


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. april 2009 af lallenalle (Slettet)

derudover kunne det måske også være en rigtigt go ide at gå din egen bog igennem og lave din egen formel samling. jeg vil vove at påstå at du ville kunne lære meget af det


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/download/113730


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. april 2009 af Exupery (Slettet)

Jeg vidste, at jeg engang havde godkendt en formelsamling:

https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Download.aspx?id=13441

Kig i opgavesektionen, der ligger vist flere formelsamlinger.


Skriv et svar til: 'formelsamling' differential mm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.