Matematik

I procent!

19. april 2009 af venneminde (Slettet)

Hej!

Kan ikke helt find ud af det i den her opgave! Der er elever der skal bruge 368 klipper på fem dage til en skolerejse i alt er de 368/10= 36,8 ~ 37 klippekort, så mangler jeg bare at regne hvor mange ubrugte klip er der tilbage?

Kan i hjælp mig med hvordan jeg kan gøre det?


Svar #1
19. april 2009 af venneminde (Slettet)

hov overskriften er forkert, det har slet ikke med procent at gøre!!!!!!!!!!!!!!!!!!11


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2009 af kieslich (Slettet)

37 kort a 10 klip = 370 klip. hvor mange er der tilbage når de har brugt 368klip?


Svar #3
19. april 2009 af venneminde (Slettet)

jaeh hvordan skal jeg regn det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2009 af kieslich (Slettet)

Købt 370, brugt 368 Rest 370-368 = 2.


Svar #5
19. april 2009 af venneminde (Slettet)

så skal jeg beregn om det kan betale sig ofr klassen at købe et antal kontantbillet i stedet for det sidste klippekort!!          


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. april 2009 af kieslich (Slettet)

Vi mangler en del oplysninger: prisen på klippekort og prisen på kontantbiletter


Skriv et svar til: I procent!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.