Matematik

isoler b

19. april 2009 af baahh (Slettet)

hvordan isolere jeg b i formlen:

y=b*ax


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af Jerslev

#0: Divider på hver side med a^x.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2009 af ham-der-pede (Slettet)

:)

y : ax = b


Svar #3
19. april 2009 af baahh (Slettet)

tak ;)


Svar #4
19. april 2009 af baahh (Slettet)

okay så har jeg lige et nyt probelm :D for nu ved jeg ikke hvad y er!

altså opgaven lyder at jeg skal finde ud af hvornår tallet (b) når 2100. Det starter med 1222 og stiger 5,5% om året. min formel er så y=1222*1,055x.

Forståeligt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2009 af mathiasjacobsen (Slettet)

der må stså noget mere f.eks. F(3)= 1222


Skriv et svar til: isoler b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.