Matematik

Bestemmelse af forskrift

19. april 2009 af bcs21 (Slettet)

Jeg har en opgave som jeg ikke helt kan finde ud af, jeg skal bestemme forskriften for f og g

f(x) = 1x + 250

g(x) = 0,75x + 400

Mit problem er at jeg ikke ved hvad x1, y1, x2 og y2 er, som jeg skal bruge i formlen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 hvad mener du med at <citat>bestemme forskriften for f og g</citat>? Dem har du jo selv angivet ...


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. april 2009 af kieslich (Slettet)

Jeg kan se forskrifterne for f og g, så hvad er problemet?  Skriv hele opgaven.


Svar #3
19. april 2009 af bcs21 (Slettet)

Jeg skal skrive det ind i formlen for a som er y2-y1/x2-x1 og bagefter skal b udregnes y1-a*x1, ud fra de to funktioner, men jeg ved ikke hvad x1,x2,y1,y2 er i de funktioner??


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. april 2009 af Dynin (Slettet)

#3 som #2 forslår, skriv lige hele opgaven ... det du skriver giver ingen mening


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. april 2009 af mathiasjacobsen (Slettet)

a = hældningen forskriften er allerede angivet :)


Svar #6
20. april 2009 af bcs21 (Slettet)

Okay, jeg prøver bare at bikse et eller andet sammen :)


Skriv et svar til: Bestemmelse af forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.