Matematik

lille ligning

20. april 2009 af suncola (Slettet)

hej alle.

jeg har en ligning jeg skal løse, som jeg har lidt problemer med.

 y-2=9 <=> y=9+2 = 11 . er det forkert ?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af kieslich (Slettet)

nej


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2009 af ham-der-pede (Slettet)

nej det er rigtigt ,,

du kan tjekke ved at have

y-2=9 og så addere med 2 på begge sider (flytte over og isolere)

y = 11


Svar #3
20. april 2009 af suncola (Slettet)

mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: lille ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.