Matematik

reducer

22. april 2009 af mathiasjacobsen (Slettet)

4a2 - 4ab + b/ 4a - 2b

meget gerne med mellem regninger så jeg kan se hvordan det gøres


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2009 af Isomorphician

Giv dit eget bud.

Hint: Kvadratsætning.


Svar #2
22. april 2009 af mathiasjacobsen (Slettet)

har regnet på den og får den til

4(a-b)2 / 4a-2b


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. april 2009 af Isomorphician

(4a2 - 4ab + b2)/(4a - 2b) =

(2a - b)2/(2(2a - b)) =

......


Svar #4
22. april 2009 af mathiasjacobsen (Slettet)

bliver det så til:

(-b)2 / -2b


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. april 2009 af Isomorphician

Nej.

(2a - b)2/(2(2a - b)) =

((2a - b)(2a - b))/(2(2a - b)) =

(2a - b)/2


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.