Matematik

Eksamenssæt 2006 . HJÆLP!

26. april 2009 af 240267 (Slettet)

Hej. :)

Er der nogle der kan hjælpe mig med disse tre opgaver ?

1) Bestem en ligning for tangenten til grafen for funktionen : f(x)=2x^3 + x^2 i punktet p(1,f(1))

2) Om en eksponentielt voksende funktion f(x) oplyses det, at f(2)=1 og f(4)=9. Bestem en forskrift for f(x)

3) Om et 2. gradspolynomium oplyses, at det har rødderne 5 og 9, samt at punktet (7,4) ligger på dets graf. Opskriv en forskrift for polynomiet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af Jerslev

#0: Har du selv noget forslag?

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Eksamenssæt 2006 . HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.