Matematik

Andengradsfunktioner. (Parrablen)

28. april 2009 af KhMo (Slettet)

Hey har lige brug for hjælp til denne sidste opgave i min aflevering:P

Find Diskriminanten, nulpunkttet og toppunkttet. :)

opgaven: X2 + 10x + 26 = 0

tror at diskriminantten er -4

håber der er en der kan hjælpe. :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af mathon

parrabel → parabel

f(x) = x2 + 10x + 26

a =1
b = 10
c = 26

d = b2 - 4*a*c

xo = (-b ± √(d))/(2a)

T((-b/(2a));(-d/(4a))


Svar #2
28. april 2009 af KhMo (Slettet)

 Hej mothon Forstår ikke helt af det du har skrevet.. ?

men lidt fik jeg ud af det så 1000 tak for hjælpen hvis du har tid kan det være at du lige forklar det lidt bedre, altså kun hvis du har tid ;D


Skriv et svar til: Andengradsfunktioner. (Parrablen)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.