Matematik

Trigonometrisk funktion

28. april 2009 af rmoq (Slettet)

Hej :)

Er det muligt at løse følgende ligning uden CAS:

1=2x+sin(x)

I så fald, hvordan ?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af mathon

evt.
f(x) = -2x + 1
g(x) = sin(x)

grafisk bestemmelse af grafernes skæringspunkt

men graftegningen uden CAS er sendrægtig og ikke nem at foretage nøjagtigt

så svaret
er i realiteten
 

NEJ


Svar #2
28. april 2009 af rmoq (Slettet)

Ja den løsning havde jeg set, men skulle lige forsikre mig om, at jeg ikke havde overset noget :) Tak skal du have for det hurtige svar


Skriv et svar til: Trigonometrisk funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.