Matematik

Længden b beregnet ved cosinus og tangens

30. april 2009 af azade (Slettet)

Hej!

Hvordan er det nu lige med "formlerne" for dem?

Altså grundformlerne er jo cos(A)=b/c og tan(a)=a/b, hvordan isoleres b der?

Jeg ville jo sige til tangens er det b=a/tan(A)? Men svaret bliver bare ikke korrekt.

Håber der er nogen, der lige har dem i hovedet :D På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2009 af mathon

retvinklet trekant:

b = a/tan(A) er OK

b = c*cos(A)


Svar #2
30. april 2009 af azade (Slettet)

Ok tak for det hurtige svar! Det var bare en regnefejl jeg havde lavet, så pengene passer


Skriv et svar til: Længden b beregnet ved cosinus og tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.