Matematik

Haster

04. maj 2009 af lotte_ (Slettet)

Hej...
Hvordan kan man løse dette uden lommeregner:
2log(3)-2log +3log(2)

og løs ligningen : 41*6^x=6*3^x

tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af mathon

2log(3)-2log???? +3log(2)


Svar #2
04. maj 2009 af lotte_ (Slettet)

Hov
2log(3)-2log(6) +3log(2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

log til hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2009 af mathon

41*6x = 6*3x

(6x/3x) = (6/41)

(6/3)x = (6/41)

2x = (6/41)                     som du logaritmerer.....


Svar #5
04. maj 2009 af lotte_ (Slettet)

Jo, den har jeg løst :b

Men den anden det er 2log(3)-2log(6) +3log(2)


Svar #6
04. maj 2009 af lotte_ (Slettet)

Ja hvordan vil man løse 2log(3)-2log(6) +3log(2)
har ingen idé om det


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. maj 2009 af kieslich (Slettet)

2log(3)-2log(6)+3log(2) = log(32) - log(62) + log(23) = log(32*23/62) = log(2)


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.