Matematik

help plz

04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

3,3 hl =  hvor mange liter svare det til

hvor mange hl er der i en liter?

hvor mange dm er i en cm?

hvor mange mm er i en dm?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af mathon

1 hL = 100 L

ubs!!!
1 dm = 10 cm = 100 mm
 


Svar #2
04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

tak og hvor mange kg er der i en ton?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2009 af mathon

1 ton = 1000 kg


Svar #4
04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

mange tak du..


Skriv et svar til: help plz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.